Transvertor pro 13cm od DJ6EP - nabídka stavebnice.

Pokud vás zaujala dobře opakovatelná konstrukce transvertoru pro pásmo 13cm od DJ6EP, můžete si v současné době prostřednictvím našeho webu do konce února 2014 objednat jeho stavebnici.

Stavebnice je sestavená v DL přímo autorem konstrukce a všechny komponenty jsou správné a plně použitelné. POZOR, toto není komerční nabídka! V zájmu rozšíření provozu v tomto pásmu nabízí Roman DJ6EP na základě naší poptávky prostřednictvím webu OK2KKW všem OK radioamatérům zaslání všech originálních komponentů prakticky v pořizovací ceně, tedy rozhodně levněji, než pokud byste je zkoušeli kupovat individuálně prostřednictvím zahraničních dodavatelů. Ti lidé, kteří již tento transvertor postavili podle zde uvedeného návodu tvrdí, že to šlo zcela bez problémů a v zapojení nejsou žádné záludnosti (možná s tou výjimkou, že pokud použijete vlastní krystal s jinou kapacitou, bude nutno v zapojení oscilátoru upravit kapacity).

V nabídce je stavebnice, složená z těchto komponentů, které lze objednat zvlášť:

Ceník dílů TRV-13cm podle DJ6EP:

 

#

 Co

 cena

1. Prokovená deska plošných spojů   15.-€
2. Konektory SMA  (3ks, v případě externího OCXO 4ks) á     4,50€ 
3. sada - všechny polovodiče   25,-€
4. všechny pevné odpory SMD  2,-€
5. všechny kondenzátory SMD (bez trimrů)  3,-€
6. krabička 7,-€
7.

Drobotina” (4 průchodky, rezistor 56R/4W, 3 R trimry,  4 kapacitní trimry, 8 elektrolytů,

stavebnice cívky oscilátoru, 20cm postříbřeného drátu...        celkem:

12,-€
8. Krystal 90,667 MHz   40°C      
(doporučuji termosta
t)
6,-€
9. termostat krystalu HQ40a
(orig
. termostat DB6NT)
 15.-€
10. Materiál na dutinové filtry, nebo.. 7,-€
11. Hotové dutinové filtry (3 ks) 22,-€

 

 

K ceně dodávky budou připočteny náklady za úhradu do zahraničí, nákup krabice u České pošty, výplň a poštovné. DJ6EP mi to pro vás všechny pošle v jedné zásilce do Prahy, já to přebalím a pošlu dál za ceny České pošty. Podle posledních informací byste to měli mít do konce dubna a k výše uvedeným cenám to bude navíc stát cca 200Kč za každou zásilku. Já to, co jste si objednali, Romanovi zaplatím najednou a sdělím potom každému z vás, kolik to bude stát v přepočtu na koruny (podle kursu v okamžiku platby do DL) plus mé náklady. Jakmile mi platba dojde na účet, pošlu vám to. Ani já to nedělám, abych na tom cokoli vydělal, jde mi o podporu provozu na VKV pásmech v OK.

 

Pokud tedy máte zájem, napište mi (emailem). Možnost objednání skončí 2.března 2014 a z mé strany nechci možnost objednání této stavebnice prostřednictvím našeho webu opakovat, protože webové stránky OK2KKW nemají komerční účel.

 

Napište mi také, zdali byste měli případný zájem o desky PA. Pár inkurantních desek z nějakého zařízení na 2,15GHz mohu zajistit. Podrobnosti bych sdělil v osobní korespondenci.

 

Vláďa OK1VPZ