Od: Zdeněk_Říha [ok1ar(zavináč)seznam.cz]
Odesláno: 7. září 2017 13:22
Předmět: setkání_Strojetice_-_upřesnění_programu


2.dny před setkáním posílám poslední pozvánku, spolu s upřesněním programu.


Zvu vás tímto na 24. setkání radioamatérů na Podbořansku.

Setkání bude, jako tradičně, druhou sobotu v září, čili letos 9.

Začátek setkání je v 9 hodin. 

Koná se ve Strojeticích /JO60RE/ v Restauraci TOM.

Pro ty, kteří mají GPS, nebo si chtějí místo setkání upřesnit na mapy.cz jsou souřadnice

Loc: 50°10'19.998"N, 13°28'54.077"E

 

Prosím, abyste na parkoviště přímo u restaurace vjížděli jen pokud máte problémy s chozením, nebo na setkání něco povezete, či je předpoklad, že budete něco odvážet. Ostatní prosím, aby zaparkovali na zpevněné ploše cca 25 metrů za křižovatkou ve směru na Běsno. K restauraci je to pak cca 100 metrů. Případně můžete parkovat přímo na státní silnici okolo restaurace.

pro GPS  50°10'23.959"N, 13°28'54.653"E


Program:  začátek setkání od 9,00

10,00 promítnutí filmu, v němž 5.minut tvoří záběry z DARC radioamatérského kempu v Hattenu /můžeme jen závidět/ a poté je 30..minut z exkurze na ponorkový vysilač NATO v Rhauderfehnu.  Do        jeho anténního článku se dá zajíždět nákladním autem

11,00 promítnutí filmu z loňského letu drona DF2UN na setkání ve Strojeticích a kolem antén OK1AR

13,00 ukázka letu drona OK1WT a natáčení filmu, který bude hned vzápětí promítnut

Ale jak už jsem psal původně, důležité je se po roce vidět a pokecat i o věcech, které se na pásmu neventilují, případně pomluvit kamarády, kteří zde na setkání nejsou (hi).

O vaši pohodu a žaludky se postará vedoucí restaurace, Tomáš, manžel Aleny. Alena, OK7AR, spolu s Tomášovou matkou zajišťují kuchyni. K dispozici teplá a studená kuchyně, dostatek piva i nealko a dalších nápojů.

 Z prostorových důvodů není organizován žádný bazar, ale pokud se něčeho chcete za pár korun, nebo zdarma zbavit, můžete to nabízet rovnou z auta.

Na setkání dávám vždy fotky s krátkou vzpomínku na ty, kteří se pravidelně setkání účastnili a bohužel již nejsou mezi námi. Jen za uplynulý rok je to opět 5 amatérů. Takže neváhejte a přijeďte. Jak říkám, každé setkání může být to poslední, kdy jsem někoho z kamarádů viděl živého, ale také může být to poslední, kdy někdo viděl živého mne.


Kdo budete chtít do Strojetic dovézt QSL z ČRK, dejte vědět nejpozději do středy 6.9 na OK1ES@seznam.cz, zrovna tak jako můžete Pepíkovi na setkání předat řádně srovnané QSL lístky na odeslání.


A kdo budete chtít med, vezměte s sebou prázdné sklenice 0,72 l. Pokud možno i s víčky. Letos jsem o 10 Kč zlevnil, čili 120 za kilo.

Bude dobré, když mi to majlem sdělíte před setkáním. 

 

Na viděnou se těší                  Zdeněk, OK1AR a halda pravidelných účastníků tohoto setkání


____________________________________________________
Tato zprava byla zkontrolovana pomoci Spy Emergency
Anti-Spyware - Anti-Virus - Anti-Spam
http://www.spy-emergency.com