Taková drobnost...

To, že ČRK má v posílání diplomů nepořádek, není žádné tajemství, ale dlouhodobý fakt. Na toto téma jsme poslali již spoustu upozornění, ale je to jak hrách na stěnu házeti. Již podruhé nám teprve na základě našeho trpělivého upozorňování ČRK až s velkým zpožděním, se zlostí a zesměšňováním poslal diplomy, které vyhodnocovatel předtím někde zašantročil, či spíše nikdy neposlal, nebo předal kdoví komu, resp. nechal je asi jednoduše válet kdesi na nějakém obskurním stánku v Holicích. Neprofesionální přístup k posílání diplomů ostatně potvrzuje i prohlášení OK2ZI, že teprve na přelomu roku 2010 poslal diplomy za Polní den 2008...

21.ledna jsme proto na stránkách OK2KKW opět umístili jemné upozornění, že dosud nemáme k dispozici diplomy za některé závody z let 2006 až 2009. Následovala agresivní reakce OK2ZI. Nezbývá mi proto nic jiného, než abych (i když s lítostí), reagoval znovu - text naleznete zde.

Závěrem: jako východisko z této pro obě strany nepříjemné situace si proto dovolujeme opět navrhnout, aby, pokud již ČRK není schopen diplomy zasílat skutečně správně a včas, tato organizace alespoň napříště na svých webových stránkách (nebo na Moravanech) umístila SKENY PODEPSANÝCH diplomů za VKV závody. Vyřešilo by se tak stále se objevující zavádějící a nepravdivé tvrzení lidí z ČRK, že diplomy byly někam poslány, či kdesi někomu předány, ač se to nezakládá na pravdě. V dnešní době již přece není nutné papírové diplomy automaticky někam posílat poštou a pokud si je na základě jejich zveřejnění vítěz závodu vyžádá, nechť se s ČRK dohodne na jejich poslání, či osobním převzetí, kdekoli to uzná za vhodné.

OK1VPZ