PF 2010 !


Členové radioklubu OK2KKW přejí všem dobrým lidem - a radioamatérům zvláště - pevné zdraví, hodně úspěchů, štěstí, ale také klidu, míru a spokojenosti - a rovněž hamspiritu - a to nejen během roku 2010!

Přejeme Vám vynikající podmínky, mnoho krásných DX spojení, málo QRM, žádné poruchy zařízení, hodně  došlých QSL, málo rozlobených sousedů, chápající majitele domů a také úspěšný návrat z každého závodu a expedice!

Doufáme, že v roce 2010 se hamspirit ještě nestane vybydleným pojmem a ve VKV závodech bude možno vítězit i bez podvádění. Přejeme všem, aby dosavadní občasné testování používání vzdálených přijímačů, ovládaných pomocí IP, stejně jako i používání multibeamingu s mnoha PA, jejichž součet výkonu daleko přesahuje limit 3kW PEP, se nestalo podmínkou nutnou k dosažení vítězství, nebo dobrého umístění v závodě. Neboť vítězství dosažené podvodem by mělo chutnat hořce. Proto i v dalším roce hodláme ostře kritizovat ty představitele ČRK, kteří takové podvodné chování tolerují a tím vlastně také účinně podporují.