-----Original Message-----
From: Vladimir Petrzilka [mailto:ok1vpz@seznam.cz]
Sent: Wednesday, August 29, 2012 9:17 PM
To: 'crk@crk.cz'
Subject: RE: [ok_list] RE: [ok_vkv_list] Výsledky PD2012

Ještě si dovolím dodatek: na základě níže uvedeného upozornění OK2ZI (OK1CDJ) dodatečně zveřejnil EDI logy OK stanic.

Přesto je stále aktuální dotaz na doplnění bodu 28 Všeobecných podmínek, aby bylo jasně definováno, co předběžné výsledky musí obsahovat a nemohlo tak docházet k libovolnému výkladu, jak jsme tomu v současné době svědky. S tím souvisí i otázka bodu 2) uvedená níže.

předem děkuji za odpověď

Vladimír Petržílka
OK1VPZ

-----Original Message-----
From: Vladimir Petrzilka [mailto:ok1vpz@seznam.cz]
Sent: Wednesday, August 29, 2012 9:11 PM
To: ok_list@crk.cz; ok_vkv_list@crk.cz
Cc: crk@crk.cz
Subject: RE: [ok_list] RE: [ok_vkv_list] Výsledky PD2012

Aha, takže to už máme zveřejněno i s EDI logy :-)))

Děkuji Karle, hi. Nicméně - kdy dojde k úpravě bodu 28 Všeobecných podmínek? vpz


-----Original Message-----
From: Vladimir Petrzilka [
mailto:ok1vpz@seznam.cz]
Sent: Wednesday, August 29, 2012 8:08 PM
To: crk@crk.cz
Cc: ok_vkv_list@crk.cz; ok_list@crk.cz
Subject: [ok_list] RE: [ok_vkv_list] Výsledky PD2012

Dobrý den

Dovoluji si tímto požádat ČRK o oficiální vyjádření k následující záležitosti:

Chci se zeptat, proč nebyly v rámci předběžných výsledků Polního dne 2012 zveřejněny také EDI logy OK stanic? Pokud nebudou (stejně jako dříve) zveřejněny EDI logy stanic, nelze se přece k prvním předběžným výsledkům vyjádřit. Proto by podle mého názoru (a asi nebudu sám) lhůta pro připomínky zřejmě neměla začít běžet, aby se neopakovala nešťastná situace, ke které došlo v případě Mikrovlnného závodu 2012.

ČRK i přímo OK2ZI jsem již před pár měsíci zaslal návrh na doplnění bodu 28 Všeobecných soutěžních podmínek - text pro veřejnost byl uveden zde http://www.ok2kkw.com/00003016/mlceni_jehnatek_2.htm a náš návrh doplnění bodu 28 zní takto:

------------------------

Bod 28: Stížnost na nesportovní chování je možné předkládat pouze do 15 dnů po skončení závodu. Pořadatel je o stížnosti povinen rozhodnout nejpozději do 60 dnů od doručení. Připomínky k výsledkům vyhodnocení je možné podávat do 7 dnů od zveřejnění úplných předběžných výsledků (za úplné předběžné výsledky se považují výsledky, které zahrnují zveřejnění výsledků všech OK stanic, které zaslaly do vyhodnocení svůj deník ze závodu a tento deník byl ve formátu edi vyhodnocovatelem zveřejněn současně se seznamen chybných spojení - tzv. error logy). Vyhodnocovatel je povinen se k případné připomínce, či námitce soutěžní stanice vyjádřit do 7 dnů od obdržení a to včetně zdůvodnění svého rozhodnutí. Rozhodnutí vyhodnocovatele k připomínce k výsledkům je konečné.

------------------------

V Holicích se mezitím sešla Rada ČRK, která mohla rozhodnout o případném doplnění tohoto bodu, které by vyloučilo nejasnosti.

V té souvislosti bych proto chtěl tímto oficiálně požádat, aby se oprávněný zástupce ČRK vyjádřil k následujícím otázkám:

1) lze první, nekompletní předběžné výsledky PD 2012 považovat za předběžné výsledky ve smyslu bodu 28 "Všeobecných podmínek závodů na VKV" ? Podle precedentu "prvních předběžných podmínek" z Mikrovlnného závodu 2012 nikoli a proto by podle dosud uplatňovaného postoje ČRK asi ani v tomto případě neměla začít běžet sedmidenní lhůta pro případné připomínky a námitky. Jak se v této záležitosti vyjádří ČRK?

2) navrhnul OK2ZI, nebo jiný člen Rady ČRK na zasedání v Holicích doplnění bodu 28 Všeobecných soutěžních podmínek? A pokud ano, jak v této věci rada ČRK rozhodla?

3) v případě, že by v rámci sedmidenní lhůty nebyly zveřejněny deníky ze závodu u OK stanic a díky tomu by nebylo možné podat případnou námitku a následně se prokázalo, že některé se započtených contestových jsou prokazatelně neplatné, bude možné otázku výsledků Polního dne otevřít a požádat o opravu výsledků?

Předem děkuji za odpověď.

Vladimír Petržílka
OK1VPZ

PS: rovněž očekáváme odpověď na náš dopis z poloviny srpna t.r.

 

-----Original Message-----
From: Karel Odehnal [
mailto:odehnk@seznam.cz]
Sent: Wednesday, August 29, 2012 4:28 PM
To: ok_list@crk.cz; ok_vkv_list@crk.cz
Subject: [ok_vkv_list] Výsledky PD2012

Zasílám oficiální předběžné výsledky PD 2012.

Err logy jsou již uloženy na serveru zde:

http://vkvzavody.moravany.com/zavody/pd2012/lx.htm

Terrmín pro podávání připomínek k vyhodnocení je do 5.9.2012 16:30 na  email ok2zi@atlas.cz

73! Karel OK2ZI